Stel een vraag
de Lingebrug hoveniers
Cuneraweg 3b
4051CE Ochten
de Lingebrug hoveniers
de Lingebrug hoveniers
Cuneraweg 3b
Ochten
www.delingebrug.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Waterelement 70 X 70 cm (Waterornament Creablok)

Waterelement 70 X 70 cm (Waterornament Creablok)

Met onze waterelementen maakt u zelf een elegante en strakke watercreatie voor de vijver of op een grindbed. De handgemaakte blokken zijn ontworpen om een natuurlijk gedoseerd geluid van kabbelend water.

Grootste variant waterelement valt goed op in zijn omgeving

Dit is de grootste variant waterelement (Creablok) die wij aanbieden. Het element heeft afmetingen van 70 centimeter breed, 70 centimeter lang en de blokken zijn 10 centimeter in hoogte. Dit model van het waterelement valt door zijn grote erg goed op in zijn omgeving. De basis van dit waterelement bestaat uit een enkel bovenblok met een lichtdoorlatende glasplaat vanuit waar de waterbron stroomt. Vervolgens kunt u zelf de hoogte van het aantal blokken instellen zodat het waterelement bij uw wensen aan sluit.

Doormiddel van de optie om RVS buisjes tussen de blokken te plaatsen creëert u na eigen inbreng hoogte verschillen tussen de blokken. Ook is er de optie voor geïntegreerde verlichting zodat u ook in de avond kunt genieten van het waterelement. De RVS buisjes zijn prachtig te combineren met de verlichtingset doordat de hoogte verschillen het licht tussen de blokken doorkomt en het vallende water vanaf de achterkant verlicht. Het waterornament is gemakkelijk te installeren in enkele eenvoudige stappen, u kunt lezen hoe in het bijgeleverde instructieblad.

Wij bieden drie verschillende setsoorten om aan ieders wensen en behoeftes te kunnen voldoen, zodat onze producten tot recht kunnen komen in iedere soort tuin. Hieronder de uitleg van de verschillende setsoorten.

Steenset Waterelement 70 X 70 cm

Bij deze set ontvangt u alleen het door u samengestelde waterelement en dient u zelf te zorgen voor de overige toebehoren

Vijverset Waterelement 70 X 70 cm

Heeft u een mooie vijver of bent u er een aan het aanleggen dan kunt u er voor kiezen om het waterelement hier op uit te laten komen en van water te voorzien. De vijverset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met, instructieblad voor de juiste installatie.

Reservoirset Waterelement 70 X 70 cm

Wilt u liever dat het water uitloopt op een grindbed dan is deze reservoirset een pre. Een bijkomend voordeel van een grindbed is dat het veiliger is voor kleine kinderen aangezien er geen diep water bereikbaar is. De reservoirset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met regelkraan, een speciaal door ons geselecteerd waterreservoir waardoor u de pomp in de winter kunt laten liggen (mits reservoir vol water) Ook bevat deze set een stevig deksel met folie (Ø 150 cm) en gaasje waar u uw grind op kunt aanbrengen en het water door terugstroomt in het reservoir.

Nog even in het kort:

* Steenset Waterelement 70 X 70 cm = enkel de creablokken, u dient zelf voor de overige toebehoren te zorgen
* Vijverset Waterelement 70 X 70 cm = pomp + aansluitset + instructieblad + onderbouw
* Reservoirset Waterelement 70 X 70 cm = pomp + aansluitset + instructieblad + reservoirset

Vergeet niet uw gewenste kleur door te geven bij het plaatsen van uw bestelling (door het gebruik van natuurlijke grondstoffen kunnen kleurnuance verschillen ontstaan)

* Antraciet

Antraciet.jpg

* Rose

Rose.jpg

* Zacht geel

zacht geel.jpg
De kleur kunt u aangeven bij opmerkingen.

.
.
.

Creablok 70 hoog 30 cm schuin Waterelement 70 X 70 cm (Waterornament Creablok).jpg
Lees meer
Lees minder