Stel een vraag
de Lingebrug hoveniers
Cuneraweg 3b
4051CE Ochten
de Lingebrug hoveniers
de Lingebrug hoveniers
Cuneraweg 3b
Ochten
www.delingebrug.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Waterelement 50 X 50 cm (Waterornament Creablok)

Waterelement 50 X 50 cm (Waterornament Creablok)

Middelgroot elegant en strak waterelement dat is ontworpen om een natuurlijk gedoseerd geluid van kabbelend water te realiseren.

WATERELEMENT, ELEGANT & STRAK

Dit is het middelgrote waterelement (Creablok) uit ons assortiment. Dit element heeft afmetingen van 50 centimeter breed bij 50 centimeter lang en is 10 centimeter hoog per blok. De basis bestaat uit een alleen een bovenblok met een veilige glasplaat waaruit de waterbron stroomt. Tevens laat de glasplaat licht door, waardoor er verlichting in de integreren is. De verlichting set hiervoor kunt u als optie aanklikken, zodat u zelfs in de avonden kunt genieten van het waterelement.

Dit handgemaakte waterelement is zo ontworpen om een natuurlijk gedoseerd geluid van kabbelend water hoorbaar te maken. Door RVS buisjes tussen de blokken te plaatsen kunt u zelf spelen met hoogteverschillen waardoor er toch weer een extra dimensie aan het waterelement word toegevoegd. Ook komt de verlichting prachtig tussen de hoogte verschillen door met de RVS buisjes waardoor het vallende water vanaf de binnenkant verlicht word.

Altijd een waterelement met een setsoort die bij u past

Wij bieden drie verschillende setsoorten om aan ieders wensen en behoeftes te kunnen voldoen, zodat onze producten tot recht kunnen komen in iedere soort tuin. Hieronder de uitleg van de verschillende setsoorten.

Steenset Waterelement 50 X 50 cm

Bij deze set ontvangt u alleen het door u samengestelde waterelement en dient u zelf te zorgen voor de overige toebehoren

Vijverset Waterelement 50 X 50 cm

Heeft u een mooie vijver of bent u er een aan het aanleggen dan kunt u er voor kiezen om het waterelement hier op uit te laten komen en van water te voorzien. De vijverset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met, instructieblad voor de juiste installatie.

Reservoirset Waterelement 50 X 50 cm

Wilt u liever dat het water uitloopt op een grindbed dan is deze reservoirset een pre. Een bijkomend voordeel van een grindbed is dat het veiliger is voor kleine kinderen aangezien er geen diep water bereikbaar is. De reservoirset bevat: Een krachtige vijverpomp, aansluitslang met regelkraan, een speciaal door ons geselecteerd waterreservoir waardoor u de pomp in de winter kunt laten liggen (mits reservoir vol water) Ook bevat deze set een stevig deksel met folie (Ø 150 cm) en gaasje waar u uw grind op kunt aanbrengen en het water door terugstroomt in het reservoir.

Nog even in het kort:

* Steenset Waterelement 50 X 50 cm = enkel de creablokken, u dient zelf voor de overige toebehoren te zorgen
* Vijverset Waterelement 50 X 50 cm = pomp + aansluitset + instructieblad + onderbouw
* Reservoirset Waterelement 50 X 50 cm = pomp + aansluitset + instructieblad + reservoirset

Vergeet niet uw gewenste kleur door te geven bij het plaatsen van uw bestelling (door het gebruik van natuurlijke grondstoffen kunnen kleurnuance verschillen ontstaan)

* Antraciet

Antraciet.jpg

* Rose

Rose.jpg

* Zacht geel

zacht geel.jpg
De kleur kunt u aangeven bij opmerkingen.

.
.
.

Creablok 50 hoog 40 cm met buisjes Waterelement 50 X 50 cm (Waterornament Creablok).jpg
Lees meer
Lees minder