Stel een vraag
de Lingebrug hoveniers
Cuneraweg 3b
4051CE Ochten
de Lingebrug hoveniers
de Lingebrug hoveniers
Cuneraweg 3b
Ochten
www.delingebrug.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Klassieke tuinmeubelen (Klassieke tuinbanken, Klassieke tuinstoelen, Klassieke tuintafels)

Klassieke tuinmeubelen (Klassieke tuinbanken, Klassieke tuinstoelen, Klassieke tuintafels)

Gardeluxe produceert een unieke collectie met weerbestendige en onderhoudsarme buitenmeubelen. Met liefde voor het vak maken we onze meubelen al ruim 25 jaar. De uitgebreide collectie klassieke tuinbanken, tuinstoelen en tuintafels bestaat uit replica’s van Klassieke ontwerpen uit Frankrijk, Engeland, Denemarken, Zweden en Nederland.

Onze vakmensen combineren ambachtelijke kennis met geavanceerde productiemethoden. Door voortdurend te werken aan productverbetering hebben we in de loop der tijd een uitgebreid assortiment buitenmeubelen ontwikkeld, dat zich
uitstekend leent voor verschillende stijlen woningen.

Zowel in een omgeving met design als in een meer traditionele sfeer ondersteunen de meubelen het karakter van het huis en symboliseren de persoonlijke stijl van de bewoners.

De unieke collectie met buitenmeubelen sluit naadloos aan bij wat de consument van vandaag verwacht van buitenmeubilair: het moet niet alleen mooi en comfortabel zijn, maar vooral ook duurzaam, van zeer hoge kwaliteit, weerbestendig en op individuele basis te bestellen. De gehele collectie buitenmeubelen is onderhoudsarm en
weerbestendig.

De meubelen kunnen in de winter buiten blijven staan.

De klassieke tuinbanken (Parkbanken)
De tuinbanken zijn geïnspireerd door de klassieke ontwerpen uit de 19e eeuw. Naast de prachtige modellen vallen deze tuinbanken op door de kwaliteit; sterk en weerbestendig kunnen ze het hele jaar buiten blijven staan. De banken zijn in maar liefst 5 verschillende lengtematen verkrijgbaar.

De klassieke tuinsets
Combineer retro met modern design of kies een opvallende kleur voor uw tuinstoel. De ontwerpers van de buitenmeubelen geven u volop gelegenheid om uw eigen keuze te maken. Stel uw eigen tuinset samen met stoelen, bijpassende bank en tafel in diverse afmetingen in de door u gewenste kleur.

Jaren lang plezier met een minimum aan onderhoud
De tuinmeubelen kunnen het hele jaar door gewoon buiten blijven staan; alle modellen zijn weerbestendig en onderhoudsarm. Kiezen voor onze exclusieve tuinmeubelen betekent duurzaam genieten. De materialen in combinatie met de behandelmethodes garanderen een lange levensduur van deze tuinmeubelen. Wij combineren gietaluminium voor poten en armleuningen met aluminium voor de zitting en rugleuning van de tuinmeubelen.

Niets vervelender dan arbeidsintensief onderhoud, dat weten we. Daarom zijn deze tuinmeubelen met zoveel zorg gemaakt dat u ze alleen hoeft schoon te maken.

De klassieke tuintafels
Het tafelblad is gemaakt van Belgisch hardsteen (Arduin). Dit is een organogeen afzettingsgesteente van ongeveer 2 miljoen jaar oud. In deze steensoort kunt u fossielen aantreffen van schelpdieren die in de betreffende periode voorkwamen. De eigenschap van dit materiaal is dat, onder invloed van weersinvloeden, zwarte puntjes en lijnen kunnen ontstaan. Deze zijn het gevolg van werking in het gesteente en hebben geen enkele invloed op de duurzaamheid van uw tafelblad. Vlekken in het blad verdwijnen na verloop van tijd vanzelf.

Kenmerk is ook dat het blad lichter wordt. Indien u dit niet wenselijk acht kunt u het behandelen met een kleurverdieper.

Verder heeft het blad geen onderhoud nodig. De tafelbladen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en met
verschillende randafwerkingen.

Luxe kleuren
Naast onze eigen kleuren klassiek groen en nachtblauw is de gehele collectie in iedere Ral kleur en Futura kleur te verkrijgen.

Zo kunt u kiezen voor glans op uw meubel, maar ook een matte afwerking met textuur behoort tot de mogelijkheden.

Verankering
Bij de ontwerpen is rekening gehouden met de mogelijkheid tot verankering. In dat geval monteren wij speciale aluminium of ijzeren strips en leveren wij de betonverankering, bestaande uit 2 betonblokken met betonschroefhulsen.

Klassieke tuinmeubelen.JPG
Lees meer
Lees minder