Stel een vraag
de Lingebrug hoveniers
Cuneraweg 3b
4051CE Ochten
de Lingebrug hoveniers
de Lingebrug hoveniers
Cuneraweg 3b
Ochten
www.delingebrug.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Boomverzorging (Grote bomen en Monumentale bomen)

Boomverzorging (Grote bomen en Monumentale bomen)

Goede boomverzorging is vakwerk en vraagt om betrokken specialisten. Een team van gemotiveerde mensen en ruim 30 jaar ervaring maakt Boomtotaalzorg de ideale partner voor de verzorging van uw bomen.

Centraal in ons werk staat de opvatting dat de boom een natuurlijk organisme is en ook als zodanig behandeld moet worden. Dat betekent dat natuurwetten worden gerespecteerd en dat oplossingen zoveel mogelijk worden gezocht bij de oorzaak van het probleem. Geen symptoombestrijding, maar structurele verbetering op de lange termijn.

Wij werken succesvol samen met een brede groep opdrachtgevers zoals gemeenten, landgoedeigenaren, particulieren,
(groen-)bedrijven, stichtingen en instellingen. Deze opdrachtgevers voorzien wij van advies, maar we zorgen ook voor de uitvoering van deze adviezen.

Onderzoek & Advies (Bomen)

Boomtotaalzorg beschikt over goed opgeleide boomtechnisch adviseurs. Geholpen door hun ‘no nonsens’ basis en creatief denkvermogen zijn wij in staat om elk facet van boomtechnisch onderzoek uit te voeren. Dit kan klein- of grootschalig zijn. Van het beoordelen van de conditie van één enkele boom tot het opstellen van een uitgebreide BEA.

Onze expertise betreft:

Algeheel beheer advies, Groeistoornis- en groeiplaats problematiek, Verplantbaarheids-onderzoek, Onderzoek en advies inzake veranderingen van de leefomgeving met al of niet de inpasbaarheid van bomen, Omvormings- of verjongingsplannen, Boomveiligheidsonderzoek & advies (VTA), Nader onderzoek, naar aanleiding van VTA.

Boomtotaalzorg beschikt ook over 2 geregistreerde boom taxateurs (leden NVTB) in geval van het taxeren van boomwaarde, boomschade en/of contra taxatie.

* Gecertificeerde Boomveiligheid controleurs
* Gecertificeerde European Tree Technicians
* Geregistreerde Boomtaxateurs

Lees meer
Lees minder